Få smerten væk!

Fysiurgisk MASSAGE

En massageform der går i dybden og afhjælper de spændinger der måtte være i de pågældende muskler. Bruges også ofte til forebyggelse af spændinger i muskelvævet grundet blandt andet overbelastning og stress.Triggerpunkter kan være en del af behandlingen ved fysiurgisk massage. Her bearbejder man “ømme punkter” på kroppen enten ved tryk eller udstræk af musklen med et aktivt triggerpunkt.Fysiurgisk massage afhjælper blandt andet skulder-/nakkeproblemer, iskiasproblemer, hovedpine, musearm mm.

 

HELSEMASSAGE

Beroligende massage/helsemassage benyttes til at nedsætte stresssymptomer og til almen velvære vha. blide og rolige massage greb. Det er en mere overfladisk massage end fysiurgisk massage.

 

VÆGTTABSFORLØB

I samarbejde med Pernielsen.com kører jeg vægttabsforløb på 6 og 12 mdr.

Jeg arbejder ud fra Holbæk modellen som er udviklet til personer, der kæmper med overvægt eller svær overvægt, samt til personer der lider af livsstilssygdomme.
(Udarbejdet af Jens Christian Holm)

 

IDRÆTSSKADETERAPI

Først skal skaden/problemet lokaliseres og det gøres ved forskellige test, derefter behandles der med forskellige teknikker bl.a.;

MET (Muskel Energi Teknik) er en behandlingsform der ved hjælp af kroppens egen muskelkraft og modhold af behandler genskaber balance i muskelfunktionen. Kan f.eks. afhjælpe hold i nakke eller ryg.

Mobilisering er en behandlingsform, der ved rolige bevægelser til yderstillinger i muskler, genopretter bevægeligheden.
Traktion stræk af muskler og ligamenter.
Massage se beskrivelse ovenfor.
Øvelser kan efter behandlingen sommetider være anbefalelsesværdigt

 

SPORTSAKUPUNKTUR

Ved akupunkturbehandling frigøres en mængde regulerende stoffer som kortisol (binyrebarkhormon – antiinflamatorisk), endofiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivt behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

 

HVORFOR MASSAGE PÅ ARBEJDSPLADSEN?

Det er bevist, at risikoen for at få smerter i skuldre og hænder vokser, hvis man arbejder med mus i mere end 20 timer om ugen og, at mere end 80 % af Danmarks befolkning får ondt i ryggen på et eller andet tidspunkt.

Det er helt sikkert, at ingen kan tåle den fastlåste arbejdsstilling foran en computerskærm uden at risikere skader eller overbelastninger. Disse begyndende skader opleves i begyndelsen som træthed, men overhører man dem, bliver de til spændinger, som udover at være ubehagelige binder energi og til sidst bliver til kroniske smerter. Formålet med behandling på arbejdspladsen er at forebygge skader og dermed nedsætte sygefraværet, samt give mere energi og velvære i hverdagen. Firmamassage er et velfortjent hvil i en ofte stressende hverdag.

Spændingshovedpine, myoser, ømme muskler og ledsmerter er mange af de symptomer, man får ved stillesiddende eller monotomt arbejde.

Smerter og ubehag resulterer bl.a. i:

•    Nedsat arbejdseffektivitet.

•    Manglende koncentrationsevne.

•    Øget fravær.

 

Massagen kan:

•    Fjerne og forebygge infiltrationer.

•    Øge blodcirkulationen.

•    Afhjælpe spændingshovedpine.

•    Modvirke smerter i skulder og nakke.

•    Øge udskillelsen af skadelige affaldsstoffer.

•    Medvirke til psykisk og fysisk velvære.

•    Nedsætte fraværsdage

Massagen kan foregå i ForeverFit eller på arbejdspladsen. Det kan være 1 gang om ugen, måneden eller året. Eller man kan aftale tider efterhånden.

Kontakt Christina for nærmere information og priser på firmaordninger.

 

Ring og book din tid nu!

mail@christinalorenzen.dk eller sms på Tlf. 28 55 88 11

CHRISTINA LORENZEN

Marienlyst Alle 1A | 3000 Helsingør